Luova viikonloppu Lähteellä - voimaa ja arjen kauneutta

15.07.2023

Heittäydy hetkeksi luovuuteen ja tule virkistymään merellisen ympäristön äärelle rennossa ilmapiirissä Lapinlahden Lähteelle ja sen tunnelmalliseen Venetsia-rakennukseen.


Lapinlahden Lähde, Venetsia-rakennus, Helsinki 15.-16.7.2023


Tervetuloa kuulemaan, millaisia eväitä logoterapeuttinen myönteinen ajattelu tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Logoterapia on käytännönläheistä, voimavaroja lisäävää elämäntaitoa, neurologi ja psykiatri Viktor E. Franklin kehittämää tarkoituskeskeistä psykologiaa ja filosofiaa.

Hellitä rennossa ilmapiirissä, ja ota luovuus avuksesi. Ryhmässä on mahdollista tarkastella elämän ja ihmisyyden ilmiöitä logoterapeuttisin ajatuksin ja ilmaista tunteita ja ajatuksia myös ekspressiivisen taideterapian monitaiteisin menetelmin. Päivän aikana selviää, miten logoterapeuttinen ajattelu tukee myös työssä jaksamista. Toiminta sisältää omakohtaisia pohdintoja ja pienimuotoisia tehtäviä myös luovan ilmaisun kautta. Kurssilla piirretään, maalataan, kirjoitetaan ja havaitaan ympärillä olevaa - sään salliessa myös ulkona luonnossa. Ryhmässä saa halutessaan myös jakaa ajatuksia. Luovassa toiminnassa oleellista on tekeminen ja prosessi – ei niinkään tietynlaiseen lopputulokseen pyrkiminen. Mitään taiteellisia taitoja ei tarvita. Harjoitusten avulla pääset lähemmäksi aitoa itseäsi ja omaa voimaasi. Päivän anti tarjoaa välineitä luoda arkeen kauneutta. Venetsia -rakennuksen valoisa Sininen huone on oivallinen tähän tarkoitukseen.

Ryhmään otetaan 8 osallistujaa. Kurssi toteutuu määrän ollessa min. 6 henkilöä.

Kurssille osallistuneet saavat 10 % alennuksen yhdestä käyntikerrasta yksilöterapiassa Helsingin vastaanotollani, Etu-Töölössä.

Tervetuloa - avoimin mielin!

Missä: Lapinlahden Lähde, Venetsia-rakennus 2.krs, Sininen huone, Lapinlahdenpolku 8 D, Helsinki.

Milloin: la 15.7. klo 10-14 - su 16.7.2023 klo 10-14

Mitä mukaan: Kirjoitusvälineet ja maalin sietävä rento asu. Pidämme pienen lounastauon, joten voit ottaa eväitä mukaasi.

Aiempien kurssien palautteita:

Sain työkaluja irrottautumiseen arjesta. Oli ihanaa heittäytyä ja irrotella itsen äärellä! Sain uskallusta lähteä uuteen. Opin itsestäni.

Kurssin hinta: 170e sis alv 24%, ohjaus, materiaalit, tilavuokra. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen.


Peruutusehdot: Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmainen jos perut yli 30 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli perut kurssin alle 30 pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut alle 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.