Sisäisiä puutarhoja – taideterapeuttinen miniretriitti, kollaasityöpaja

14.07.2024

Löytöretki sisäiseen puutarhaasi. Mitä kaikkea se kätkeekään?

Milloin? 14.7.2024 klo 11:00 – 14:00

Missä? Apollonkatu 11 A, Helsinki

Tule avaamaan portti sisäisiin maisemiin, ohjaan ja rohkaisen sinua tutustumaan kätkettyihin voimavaroihisi, joista voit ammentaa iloa ja voimaa elämääsi tähän hetkeen ja tulevaan.

Tämä miniretriitti sopii sinulle, joka haluat hellittää ja päästää irti totutusta, ja ehkäpä kokeilla uutta. Ekspressiivinen taideterapia on monitaiteinen terapiamuoto, joka vaikuttaa moniaistisesti. Luovien menetelmien (kollaasityöskentely, kuvantekeminen, liike, ääni, kirjoittaminen) lisäksi teemme läsnäoloharjoitteita. Ryhmässä voit sanoittaa ajatuksiasi ja halutessasi jakaa niitä ryhmän yhteiseen kokemuksellisuuteen. Pääpaino on rennossa, suoritusvapaassa, kokeilevassa tekemisessä ja ilmapiirissä, eikä taiteellisia taitoja tarvita. Pienryhmä on luottamuksellinen ja turvallinen.

Miniretriitti tarjoaa sinulle hengähdyshetken arjesta läsnäolevaan luovuuden virtaan, mikä voi mahdollistaa uudet oivallukset. Retriitin sisältö pohjautuu ekspressiivisen taideterapian, logoteorian ja toimintaterapian viitekehyksiin.

Taidemateriaalien käyttö sisältyy hintaan, mutta voit ottaa mukaan muutamia omiasi.

Työpajaan osallistuneille -50 % alennus yhdestä käyntikerrasta yksilöterapiassa vastaanotollani.

Mitä mukaan: Taiteilun sietävä rento asu, kirjoitusvälineet.

Hinta: 63 €, sis. alv 24%, ja taidetarvikkeiden käytön. Maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Huom. paikka varataan maksamalla. Sitovat ilmoittautumiset 7.7.2024 mennessä. Osallistujia otetaan rajallinen määrä, joten varaa pian paikkasi ryhmään. Ryhmä toteutuu osallistujamäärän ollessa vähintään 3.

Lämpimästi tervetuloa mukaan avoimin mielin!

Peruutusehdot: Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Kurssin osallistumisen voi perua 5 vrk ennen kurssin alkamista. Liian myöhään perutusta kurssista tai peruuttamatta jättämisestä perimme täyden maksun. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin