Hellittämisen voima - rentoutta luovuudesta, työpaja

10.06.2023

Mitäpä, jos päästäisit irti, ja antaisit luovuudelle mahdollisuuden? 

Milloin: 10.6.2023 klo 11:00 - 13:30

Missä: Apollonkatu 11 A, Helsinki

Tässä työpajassa annamme luovuuden elävöittää kehoa ja mieltä rennon liikkeen, kuvallisen työskentelyn ja kirjoittamisen kautta. Pääpaino on suoritusvapaassa, kokeilevassa tekemisessä, eikä taiteellisia taitoja tarvita. Käytämme kuvallisessa työskentelyssä vesiliukoisia valmisvärejä ja öljypastelliliituja. Töitä ei arvostella. Ryhmässä voit ilmaista tunteitasi näkyväksi itselle, ja jakaa ajatuksia sen mukaan, mikä itsellesi sopii. Luovan työskentelyn kautta saat voimavaroja käyttöösi, ja työkaluja arkeen vietäväksi.

Harjoitukset vahvistavat itsetuntemusta, ja ne pohjautuvat ekspressiivisen taideterapian ja logoterapian viitekehyksiin. Toiminta sisältää myös läsnäolo-ja mielikuvaharjoituksia. Pienryhmä on luottamuksellinen ja turvallinen.

Työpajaan osallistuneille -10 % alennus yhdestä käyntikerrasta yksilöterapiassa vastaanotollani.

Mitä mukaan: Maalin sietävä rento asu, kirjoitusvälineet.

Hinta: 63 €, sis. alv 24%, ja taidetarvikkeiden käytön. Maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Huom. paikka varataan maksamalla. Sitovat ilmoittautumiset 8.6.2023 mennessä. Osallistujia otetaan rajallinen määrä, joten varaa pian paikkasi ryhmään. Ryhmä toteutuu osallistujamäärän ollessa vähintään 3.

Tule avoimin mielin, ja sellaisena, kuin olet.

Lämpimästi tervetuloa!

Peruutusehdot: Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Kurssin osallistumisen voi perua 5 vrk ennen kurssin alkamista. Liian myöhään perutusta kurssista tai peruuttamatta jättämisestä perimme täyden maksun. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin