Hellitä hetkeksi ja luovasti!

11.08.2023

Luovuuden kesäretriitti kutsuu hellittämään, päästämään irti totutusta, ja kokeilemaan, mitä uutta voi syntyä. Voit löytää reittejä omaan luovaan kanavaan elämässä, havaita mahdollisuuksia ja voimautua.

Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö 11.-13.8.2023

Kesäretriitti kutsuu sinua hellittämään, päästämään irti totutusta ja katsomaan, mitä uutta voi syntyä. Voimaudutaan ekspressiivisen taideterapian monitaiteellisin ja moniaistisin menetelmin mm. kuva/maalaus, liike, kirjoittaminen, läsnäolo- ja mielikuvaharjoittein. Käytämme hajuttomia vesiliukoisia valmisvärejä ja öljypastelliliituja. Ryhmässä on mahdollista tarkastella elämän ja ihmisyyden ilmiöitä logoterapian elämänmyönteisin ajatuksin. Logoterapia on neurologi ja psykiatri Viktor E. Franklin kehittämää käytännönläheistä tarkoitusvarakeskeistä elämäntaitoa, psykologiaa ja filosofiaa.

Taidetyöskentelyn pääpaino on vapaassa, kokeilevassa ilmaisussa, eikä taiteellisia taitoja tarvita. Voit saada uusia näkökulmia elämään, ja vahvistaa itsetuntemusta. Retriitissä voit löytää väyliä omaan luovaan kanavaan elämässä – ajatusten ja tunteiden peilaamiseen, mahdollisuuksien havaitsemiseen sekä elämänilon vahvistamiseen. Frantsilan tila ja Hyvän Olon Keskus tarjoaa tähän oivalliset puitteet! Toimintaa on osin tilan tunnelmallisessa Vihtorin Pirtissä sekä ympäröivän luonnon helmassa. Ohjelmassa on väljyyttä omalle oleskelulle tilalla ja sen luonnonkauniissa ympäristössä tai Frantsilan hyvän olon hoidoille (varaukset etukäteen lisämaksusta).

Taidetarvikkeet saat käyttöösi paikan päällä.  Töitä ei arvostella, vaan töiden esittämisestä voi kurssin päätteeksi saada ryhmältä voimauttavan taiteellisen palautteen. Itsen äärelle pysähtyminen, yhdessä kokemisen tila ja ajatusten jakaminen voivat tuoda oivalluksia ja iloa. Kurssia ei suositella akuutin vaiheen kriisissä. Otathan yhteyttä, jos pohdit kurssin sopivuutta.

Mukaan tarvitset: Muistiinpanovälineet, maalin sietävän rennon asun, säänmukaisen ulkoiluasun, liinavaatteet ja pyyhkeen. Joogamatto tai muu vastaava alusta voi olla hyvä ottaa mukaan rentoutumiseen. Taidetarvikkeet saat käyttöösi paikan päällä. (Huom. Lähistöllä on uintimahdollisuus.)

Retriittipaikka: Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Kyröspohjantie 320 Hämeenkyrö, n. 50 km Tampereelta, kartta alla.

Aika: Pe 11.8. klo 17 - su 13.8.2023 klo 15

Palautteita aiemmista tapahtumista:

Sain rohkeutta ryhtymiseen. Oli ihanaa mennä omien rajojen ulkopuolelle! Sain voimavaroja arkeen. Jännitti, mutta odotus suoritusvapaasta alueesta toteutui. Sain uskallusta lähteä uuteen. Tykkäsin kehollisesta liikkeestä yhdistettynä taidetyöskentelyyn. Ohjaus oli rauhallista. Sain rohkeutta olla oma itseni. Kelpaat niin kuin olet. Yhteisön voima ja jakaminen olivat tärkeitä. Ryhmän tuki yllätti. Voin kohdata tunteen tässä ja nyt. Sain selkeyttä elämääni.

Retriitin hinta: 235 € sis. alv 24%, retriitin ohjelma, taidetarvikkeet, tilavuokra. Hinta ei sisällä majoitusta, ruokailuja eikä vakuutusta. Maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Retriitin sisältöä koskevat tiedustelut: maria@creavia.fi.

Majoitus täysihoidolla: 180 € (sis.alv) /henkilö/2 vrk ryhmähuoneissa tilan tunnelmallisissa rakennuksissa omilla liinavaatteilla, maukkaat kasvisruoat (perjantain illallisesta sunnuntain lounaaseen) ja Hyvän olon yrttisauna, jossa käytettävissä Frantsilan laadukkaat luomuyrttitilan hoitotuotteet. Täysihoito maksetaan paikan päällä. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita varaustilanteesta riippuen.

Tiedustelut majoituksesta ja ruoka-allergioista: Aija Lento, info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi tai 0405918742.

Sitovat ilmoittautumiset 10.7.2023 mennessä (alla oleva linkki, myös peruutusehdot).

Ryhmään otetaan 8 osallistujaa, joten varmistaaksesi kurssipaikkasi ilmoittaudu pian. Retriitti toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6. Retriitin ohjelman saat ilmoittauduttuasi.

Huom! Retriittiin osallistuneille -10 % alennusta yhdestä käyntikerrasta yksilöterapiassa vastaanotollani Helsingissä tai etäyhteydellä.

Varaa pian antoisa matka luovuuden lähteille!


Pidätämme oikeuden muutoksiin